Preduzetnicki Portal Banner

Асфалтирање улица у Билећи

Почела санација улица које су раскопане у склопу пројекта реконструкције водоводне и канализационе мреже.  

 

У Билећи је данас почело асфалтирање улица које су раскопане у склопу пројекта реконструкције водоводне и канализационе мреже.

Санације улица радиће се у фазама и уз асфалтирање урадиће се дотрајали тротоари, ивичњаци, расвјета, клупе и канте за отпатке.

„У првој фази  асфалтирамо улице „Пека Павловића“  ,  „Владимира Гаћиновића“ , а затим и улицу „Црногорска“. Друга фаза обухватиће Обилићев вијенац  и улицу „Краља Александра“ у којој ће бити уређена расвјета, клупе и  канте за отпатке. Санираћемо и тротоаре који су оштећени и дотрајали , а имамо у плану да средимо и паркове. Сва документација која је била потребна је завршена и сада је на извођачу радова да послове приводи крају“, истакао је Раденко Попара начелник Одјељења за просторно уређење и стамбено-комуналне послове.

 Укупна вриједност пројекта реконструкције водоводне и канализационе мреже и оборинских водаје 4,5 милиона Конвертибилних марака, који је финансиран  из кредита Европске банке, средствима Владе Републике Српске и Општине Билећа.

 

 

Јавне Набавке

 

Опште информације

Општина Билећа,
Краља Александра бр. 28
89230 Билећа

ЈИБ: 4401381960004‚
Радно вријеме: 07-15h
Инфо телефон: 059/370-764