Preduzetnicki Portal Banner

Билећани приредили свечани дочек Тијани Бошковић

Билећанка Тијана Бошковић, репрезентативка Србије у женској одбојци, која је са Србијом на Европском првенству у Турској одбранила титулу првака Европе, а проглашена је и најбољом играчицом,  дочекана је уз све почасти и славље у родном граду.

 

 “Јако сам узбуђена и срећна што сам издвојила вријеме да дођем кући, јер ипак је кући најљепше. Поносна сам на нас и наш успјех који смо оствариле. Одбраниле смо титулу Европског првака, на чему сам захвална свима који су нас подржавали. Хвала мојим Билећанима на огромној подршци свих ових година. Сваки пут када имам прилику да кажем да сам из Билеће то са поносом истакнем и сваки пут се радо враћам кући да прославим сваки успјех", истакла  је Тијана  Бошковић.

 

Начелник Билеће Миљан Алексић јој је уручио букет у бојама Херцеговца, клуба где је почела каријеру и захвалио се што  Билећу представља на најљепши могући начин.

 

“Ово данас нема нико што има Билећа, јер Аргентина има Месија, Србија Ђоковића, а Билећа Тијану Бошковић. Видјели сте колико Билећа воли и поштује Тијану. Она је то заслужила својим понашањем и игром, а ми јој желимо још много успјеха, јер ће ова дјевојка још много прослављати Билећу", истакао је начелник општине  Миљан Алексић.

 

Тијана је по други пут изабрана за МВП континенталног првенства, а трећи пут узастопно је испред свих, пошто је прије овогодишњег шампионата Европе била најкориснија играчица на Свјетском првенству 2018. и Европском шампионату 2017. године

 

Јавне Набавке

 

Опште информације

Општина Билећа,
Краља Александра бр. 28
89230 Билећа

ЈИБ: 4401381960004‚
Радно вријеме: 07-15h
Инфо телефон: 059/370-764