Preduzetnicki Portal Banner

БИЛЕЋУ ПОСЈЕТИЛА ПОМОЋНИЦА МИНИСТРА ФИНАНСИЈА РАДМИЛА ЧИЧКОВИЋ

Помоћник министра финансија Републике Српске  Радмила Чичковић састала се данас у Билећи  са начелником општине Миљаном Алексићем и његовим сарадницима.

 

Тема састанка били су капитални пројекти који се тренутно реализују на подручју Билеће, а у којима финансијски дијелом учествују Владе Републике Српске и Србије. Највише ријечи било је о изградњи Водовода у селу Баљци и о изградњи водоводне и канализационе мреже, као и потенцијалном наставку радова на тој мрежи. Радови на водоводно- канализационој мрежи финансирани су из кредитних средстава општине Билећа, а средства за наставак радова требала би бити обезбјеђена из Гранта Владе Републике Српске. 

На састанку се расправљало  и о потенцијалним пројектима које је Билећа кандидовала према Влади Републике Србије, а који се односе на реновирање Народне библиотеке „Владимир Гаћиновић“, изградње Легат куће оскароваца и набавке цистерне за фекалије. У припреми су и пројекти за испитивање налазишта за алтернативно снабдјевање водом у рејону планине „Баба“ и испитивање налазишта камена.

Помоћник министра финансија Републике Српске  Радмила Чичковић обишла је и објекте Водовода Баљци који су у изградњи и изразила задовољство до сада реализованом првом фазом радова.

 

Јавне Набавке

 

Опште информације

Општина Билећа,
Краља Александра бр. 28
89230 Билећа

ЈИБ: 4401381960004‚
Радно вријеме: 07-15h
Инфо телефон: 059/370-764