Preduzetnicki Portal Banner

ГКУД“ВЛАДИМИР ГАЋИНОВИЋ“ ДОБИТНИК ДВИЈЕ НАГРАДЕ НА ФЕСТИВАЛУ У МИЛИЋИМА

Градско културно умјетничко друштво „Владимир Гаћиновић“ учествовало је  на петом Међународном  фестивалу фолклора  и народног стваралаштва православних земаља који је одржан у Милићима.  Друштво из Билеће добило је награде за најљепшу ношљу и најљепши ансамбл, као и новчану награду у вриједности од 1.000 евра.

 

 Предсједник ГКУД „Владимир Гаћиновић“ Небојша Роган  истакао је задовољство што је ово друштво изабрано да представља Републику Српску на овако великом фестивалу. Роган је најавио и нове активности и путовања.

„Почетком септембра учествоваћемо на Међународном фестивалу у Грчкој. А издвојио бих и још два путовања. Крајем септембра посјетићемо Златибор,а за најмлађе чланове организоваћемо путовање у Београд. Обећао сам им да ћемо ићи у золошки врт и то ћу обећање испунити.“, каже Роган.

 На овогодишњем фестивалу, који је одржан у Угоститељско-туристичком комплексу Компаније "Боксит", наступило је 14 реномираних културно-умјетничких друштава са око 680 учесника из Русије, Украјине, Грчке, Сјеверне Македоније, Румуније, Бугарске, Србије и Републике Српске.

 

 

Јавне Набавке

 

Опште информације

Општина Билећа,
Краља Александра бр. 28
89230 Билећа

ЈИБ: 4401381960004‚
Радно вријеме: 07-15h
Инфо телефон: 059/370-764