Preduzetnicki Portal Banner

ДАН БИБЛИОТЕКАРА И СВЈЕТСКА НЕДЈЕЉА ДЈЕТЕТА ОБИЉЕЖЕНИ И У НАРОДНОЈ БИБЛИОТЕЦИ "ВЛАДИМИР ГАЋИНОВИЋ"

Поводом Свјетске недјеље дјетета и Дана библитоекара Републике Српске Народна библиотека „Владимир Гаћиновић“ у Билећи угостила је  дјевојчице и дјечаке из  Дјечјег вртића „Будућност“.  Том приликом библитоекари ове установе  разговарали су  са малишанима и њиховим васпитачима о правима дјетета, о њиховима обавезама и дужностима. Малишани су погледали кратки анимирани филм о правима дјетета, као и њима занимљиве екранизоване бајке.  Библиотекарка  Радмила Шиник читала им је стихове из своје збирке пјесама „Пишите МАМА великим словом“.  

 

„Желим вам да кроз безбрижно дјетињство остварите сва  дјечија права.  Надам се да ћете кроз посјете библиотеци развити љубав према књизи и читању, а  ви који још нисте научили слова, да заволите приче које вам читају  родитељи и старија браћа и сестре.“, рекла је директор Народне библиотеке „Владимир Гаћиновић“ Ирена Дунђер.

Малишанима  из Дјечијег вртића „Будућност“  чланске карте библиотеке   бесплатно су подијељене  на почетку ове године и многи од њих већ радо и редовно посјећују просторије ове установе.

 

Јавне Набавке

 

Опште информације

Општина Билећа,
Краља Александра бр. 28
89230 Билећа

ЈИБ: 4401381960004‚
Радно вријеме: 07-15h
Инфо телефон: 059/370-764