Preduzetnicki Portal Banner

ЕКО ПАТРОЛА

Група средњошколаца из Билеће аплицирала је код Фондације „Мозаик“ за пројекат „Еко патрола“. Након што је добио потребан број гласова на платформи „Лонац“ данас је потписан уговор за реализацију овог пројекта, којим је планирана реконструкција клупа у кругу Средњошколског центра, као и садња нових садница.
„Када засадимо одређен број украсних садница у дворишту школе и објеката које користи школа, поправимо клупе у школском дворишту, осим што ћемо оплеменити изглед школског дворишта указаћемо на значај оваквих активности за здравију атмосферу. Више зеленила обезбјеђује чистији ваздух и то је вриједност која нема цијену“, каже један од носилаца пројекта Ана Самарџић.
Координатор Фондације „Мозаик“ Дејана Јањић истиче да је и више него поносна на младе људе из Билеће који показују велико интересовање за пројекте који су значајни за нашу локалну заједницу.
„У Билећи су успјешно реализовани бројни пројекти и млади су показали да увијек имају добре идеје, знају да препознају проблем и да на најозбиљнији могући начин приступе реализацији планираног“, каже Дејана Јањић.
Потписивању уговора присуствовали су и начелник општине Билећа Веселин Вујовић, општински координатор за Омладинску банку Наташа Митрић и чланови Омладинског одбора.

 

Јавне Набавке

 

Опште информације

Општина Билећа,
Краља Александра бр. 28
89230 Билећа

ЈИБ: 4401381960004‚
Радно вријеме: 07-15h
Инфо телефон: 059/370-764