Preduzetnicki Portal Banner

КК „ХЕО АЛЕКСИЋ КОМЕРЦ“ У ОСНОВНОЈ ШКОЛИ „СВЕТИ САВА“ ПОДЈЕЛИО 50 УЛАЗНИЦА


Представници кошаркашког клуба “Хео Алексић Комерц“ посјетили су данас ОШ „Свети Сава“ гдје су уз дружење са ученицима подјелили 50 улазница за утакмицу у којој наши кошаркаши дочекују „Радник БН“ из Бијељине. Циљ ове акције је промоција спорта и популаризација кошарке у Билећи.

„ Циљ данашњег дружења је да се промовише спорт међу омладином и да омладина схвати колико је лепо бавити се спортом. Спорт јако добро утиче на децу на свеукупном њиховом развоју, не само као спортисте него и као човека што је исто тако јако битно“, истакао је кошаркаш Милијан Боцка.
Спортски директор кошаркашког клуба „Хео Алексић Комерц“ Драган Вујовић истиче да је акција коју спроводи овај клуб добра за популаризацију спорта, али и да очекује да ће клуб у борби за првака Републике Српске имати велику подршку са трибина.
„ Ово је почетак једне, надам се успјешне сарадње између кошаркашког клуба и основних школа у Билећи. Данас смо у ОШ „Свети Сава“ у којој смо подјелили 50 улазница за меч који играмо у суботу на домаћем паркету. Већ сутра исту акцију реализујемо и у ОШ „Петар II Петровић Његош“ тако да очекујемо пуну дворану и огромну подршку са трибина. Гледаћемо да овакве акције реализујемо и у будућности, јер се надамо да ћемо већ у суботу обезбједити пласман у плеј оф“, рекао је спортски директор клуба Драган Вујовић.
Кошаркаши „Хео Алексић Комерца“ у суботу у 19 часова у Спортској дворани „Тијана Бошковић“ дочекују екипу „Радник БН“ из Бијељине. Из клуба позивају навијаче да испуне дворану до последњег мјеста и да уз фер и спортско навијање помогну клубу да се пласира у плеј оф.

 

Јавне Набавке

 

Опште информације

Општина Билећа,
Краља Александра бр. 28
89230 Билећа

ЈИБ: 4401381960004‚
Радно вријеме: 07-15h
Инфо телефон: 059/370-764