Preduzetnicki Portal Banner

НАЈАВА: ДРУГИ БИЛЕЋКИ МЕЂУНАРОДНИ ПЛИВАЧКИ МАРАТОН


Други Билећки међународни пливачки маратон одржаће се 28. јула 2019. године на Билећком језеру.

 

Организатор ове спортско-туристичко-привредне манифестације је Општина Билећа, а суорганизатор, идејни творац и носилац маркетиншко-техничке припреме и реализацијe је Завичајни клуб "Освит" Билећа.

Билећки међународни пливачки маратон члан је Савеза за даљинско-маратонско и мастерс пливање Србије и уврштен је у календарe SRB Open Water Cup“ и “Global Swim Series”.

Пливачи, маратонци, спортисти, рекреативци, љубитељи даљинског пливања, здравог живота и доброг дружења, добро нам дошли да уживате у благодарју и благодетима нашег најсјајнијег бисера - Билећког језера.Ми ћемо се потрудити да обезбиједимо богат наградни фонд. Награде ће бити идентичне и у мушкој и женској категорији, а котизација за учешће се не наплаћује!“, наводи се у позиву који је објављен на званичној страници Другог пливачког маратона.

Подсјећамо да су Тамаш Фаркаш из Бачке Тополе и Јелена Јечански из Новог Сада побједници Првог међународног пливачког маратона који је окупио велики број посјетилаца.

 

У прилогу  најаве Другог маратона доносимо фотографије забиљежена на Првом међународном  пливачком маратону одржаном на Билећком језеру. 

 

Јавне Набавке

 

Опште информације

Општина Билећа,
Краља Александра бр. 28
89230 Билећа

ЈИБ: 4401381960004‚
Радно вријеме: 07-15h
Инфо телефон: 059/370-764