Preduzetnicki Portal Banner

Одбојкашице „Херцеговца“ јуниорске су вицешампионке Републике Српске!

 

Јуниорке билећког Херцеговца постале су вицешампионке Републике Српске, након што су у посљедњем колу финалног турнира поражене од брчанског Бимал-Јединства резултатом 3:1.

 

 

 

На завршници јуниорског првенства Републике Српске одбојкашице „ Херцеговца“ заузеле су друго мјесто и тако осигурале учешће на завршном турниру Босне и Херцеговине. Финални турнир који се играо у Билећи два дана поред  домаћина  окупио је и ЖОК „Бимал-Јединство“ Брчко, ОК „Гласинац“ Соколац  и ОК „Инова“ из Бања Луке. Прво мјесто припало је Брчанкама, друго мјесто  заузеле су одбојкашице  „Херцеговца“, док су трећу позицију заузеле одбојкашице из Бања Луке.

Другог дана завршнице одиграна су три меча гдје су Брчанке савладале ОК „Инова“ резултатом 3:0, а у одлучујућем мечу ОК „Херцеговац “ са 3:1.

У борби за треће мјесто ОК „Инова“ је савладао ОК „Гласинац“ 3:0.

„Добре смо биле првог дана турнира када смо савладали Инову и Гласинац, међутим данас  смо изгубили 3:1 од Бимал-Јединства која је стварно једна одлична екипа састављена од одличних одбојкашица. Освојеним једним сетом показале смо да вриједимо, јер се заиста ради о квалитетном противнику. Захвална сам мојим саиграчицама , али и навијачима који су нам пружали подршку“ , истакла је капитен ОК „Херцеговац“ Вукоје Ана.

Шампионску екипу предводиле су двије одбојкашице које су поникле у ОК „ Херцеговац“  Ирена Вукоје и Јована Биберџић.

„ Задовољна сам и срећна што смо освојили прво мјесто, али није било уопште лако пошто је са друге стране мреже била моја сестра која игра на истој позицији. Лијепо је вратити се у Билећу и могу да кажем да је турнир организован јако добро. Честитала бих домаћину на организацији и фер и спортској борби“,  изјавила је Ирена Вукоје члан ЖОК „Бимал-Јединство“ Брчко.

За најбољу одбојкашицу турнира проглашена је Ивана Радовић играчица Бимал Јединства. Одбојкашице„Херцеговаца“ и „Бимал-Јединства“  оствариле су пласман на завршницу за првака Босне и Херцеговине.

 

Јавне Набавке

 

Опште информације

Општина Билећа,
Краља Александра бр. 28
89230 Билећа

ЈИБ: 4401381960004‚
Радно вријеме: 07-15h
Инфо телефон: 059/370-764