Preduzetnicki Portal Banner

ОДРЖАНА ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „ЦВИЈЕЋЕ И (НЕ)ЦВИЈЕЋЕ“

 Синоћ је у организацији Народне библиотеке „Владимир Гаћиновић“ у Дому културе „Јевто Дедијер“ у Билећи одражна промоција збирке пјесама „Цвијеће и (не)цвијеће, аутора Горана Ивића. Горана Ивића живот је носио разним путевима, од Сарајева гдје је рођен, преко Билеће гдје је завршио основну и средњу школу до Новог Сада гдје је завршио факултет и гдје и данас живи и ради. Како сам истиче, он се највише осјећа Билећанином и ова збирка је скоро у цјелости посвећена управо Билећи.

 

„У збирци се преплићу разиграност срећног дјетињства, њежне емоције према жени, родитељима, завичају, али и туга и меланхолија због пролазности живота и младости, због неповрата безбрижних дјечачких дана, огорченост и бол због окрутности и отуђености свијета у коме данас живимо.“, говорећи о књизи „Цвијеће и (не)цвијеће истакла је директор Библиотеке Ирена Дунђер,

Одабране стихове из књиге „Цвијеће и (не)цвијеће говориле су ученице Средњошколског центра „Голуб Куреш“ у Билећи: Дарија Куљић и Драгана Бољановић, док је акордима на гитари промоцију употпунио Димитрије Самарџић.

 

Јавне Набавке

 

Опште информације

Општина Билећа,
Краља Александра бр. 28
89230 Билећа

ЈИБ: 4401381960004‚
Радно вријеме: 07-15h
Инфо телефон: 059/370-764