Preduzetnicki Portal Banner

ОДРЖАН СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ЗА ОДБОЈКАШИЦЕ И КОШАРКАШЕ

 

У згради Општине данас је уприличен свечани пријем за јуниорке и кадеткиње  ОК „Херцеговац“, као и за кошаркаше „Хеа“.

 

 

 

Билећки спортисти и ове године постижу одличне резултате на свим теренима-јуниорке и кадеткиње „Херцеговца“ вицешампионке су Републике Српске, кошаркаши „Хеа“ прваци су Друге лиге РС.

Предсједник ОК“Херцеговац“ Борисав Вукоје изразио је захвалност због данашњег пријема, као и за подршку Општине у организацији турнира који су одржани у Билећи.

 „Наше одбојкашице имају континуитет постизања добрих резултата. Оцјенио бих ову сезону као веома успјешну, много бољу него што смо очекивали да ће бити. Захвалио бих и родитељима који уочавају да је одбојка прави спорт за развој ових дјевојака.“, рекао је Вукоје.

Кошаркаши „Хеа“ од наредне сезоне такмичиће се у Првој лиги Републике Српске.

 „Упутио бих извињење у име кошаркаша који због пословних обавеза нису могли доћи. Захвалан сам представницима Општине који су нас позвали, али и овим момцима који се на лијеп  начин односе према нашем клубу. Водили су велику борбу да врате клуб тамо гдје и припада.“, рекао је  предсједник КК „Хео“ Андрија Вујовић.

Да су највећи амбасадори Билеће управо  наши спортисти потврдили су и ови млади људи који су данас разговарали са менаџером Општине Михајлом Вујовићем, стручним сарадником за спорт, физичку културу и омладину,  некадашњим капитеном „Херцеговца“ Драганом Вујовићем и самосталним стручним сарадником за питања младих  Мирославом Суџумом.

 

Јавне Набавке

 

Опште информације

Општина Билећа,
Краља Александра бр. 28
89230 Билећа

ЈИБ: 4401381960004‚
Радно вријеме: 07-15h
Инфо телефон: 059/370-764