Preduzetnicki Portal Banner

ОДРЖАН 3. БИЛЕЋКИ ПОЛУМАРАТОН

Осман Јунузовић, члан Атлетског клуба „Добој“ побједник је Трећег билећког полумаратона у мушкој конкуренцији, док је Теодора Симовић из Новог Пазара била најбоља у женској конкуренцији.

Првак БиХ у полумаратону стазу дугу 21 км истрчао је за 1 сат и 7 минута. „Желим да се захвалим грађанима Билеће што су ме током цијеле трке бодрили и давали ми још већи мотив. Ово вријеме је мој нови лични рекорд. Нисам хтио да попуштам до краја и могу да кажем да сам презадовољан резултатом“.
Теодора Симовић трку је завршила за 1 сат и 17 минута. „После низа полумаратона које сам трчала у Србији и региону, мој тренер и ја смо одлучили да дођемо овдје у Билећу. Ово је била контрола пред првенство Балкана у маратону. Очекивала сам да ће стаза бизи тешка и захтјевна, па сам задовољна и срећна што сам била најбржа у женској конкуренцији“.
Трећи билећки полумаратон окупио је преко 150 учесника из 15 земаља свијета, док је трку задовољства трчало више стотина учесника. Покровитељ маратона је предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић, а оранизатори општина Билећа и Завичајни клуб „Освит“.

 

Јавне Набавке

 

Опште информације

Општина Билећа,
Краља Александра бр. 28
89230 Билећа

ЈИБ: 4401381960004‚
Радно вријеме: 07-15h
Инфо телефон: 059/370-764