Preduzetnicki Portal Banner

ОПШТИНА БИЛЕЋА И ГАРАНТНИ ФОНД РС ПОТПИСАЛИ ПРОТОКОЛ О САРАДЊИ

Представници општине Билећа потписали су данас са директором Гарантног фонда Републике Срспске Радивојем Крчмаром протокол о сарадњи.
 
Потписаним протоколом биће проширена мрежа подршке различитим пројектима на подручју општине Билећа, као и нове могућности привредницима у виду гаранције приликом кредитних задужења.
 
„Фонд је основан ради пружања подршке развоју предузетништва кроз олакшање приступа финансијским средствима неопходним за пословне активности предузетника у Републици Српској. Задовољан сам данашњим састанком у Билећи и искрено се надам да ћемо као институција обезбједити подршку развоју малих и средњих предузећа када је у питању приступ финансијским средствима код банака и других финансијских организација које подржавају фирме из области индустрије , пољопривреде, туризма и угоститељства“, истакао је директор Гарантног фонда Републике Срспске Радивоје Крчмар.
 
Гарантни фонд је основан ради подршке развоју предузетништва кроз олакшавање приступа финансијским средствима, а дјелатност Фонда је издавање свих врста гаранција, супергаранција и контрагаранција за обезбјеђивање дијела обавезе по кредиту или другој финансијској обавези.
 
„Желим да истакнем захвалност директору Фонда и његовим сарадницима који су издвојили вријеме да посјете нашу општину и да остваримо ову нашу данашњу сарадњу. Могућности које нуди фонд су заиста добре и надам се да ће помоћи предузетницима у нашој општини. Надам се да је ово само почетак наше сарадње и да ће у будућности доћи до конкретних уговора на обострано задовољство потписника протокола о сарадњи“, изјавио је Замјеник начелника општине Билећа Милорад Радовић.
 
Представници Гарантног фонда Републике Срспске посјетили су данас и Мљекару „Пађени“ са којом су потписали протокол о сарадњи.
 
Гарантни фонд чији је оснивач Влада Републике Српске има потписан уговор о сарадњи са свим банкама које имају дозволу Агенције за банкарство.

 

 

 

 

 

Јавне Набавке

 

Опште информације

Општина Билећа,
Краља Александра бр. 28
89230 Билећа

ЈИБ: 4401381960004‚
Радно вријеме: 07-15h
Инфо телефон: 059/370-764