Preduzetnicki Portal Banner

Отворено игралиште у насељу Језерине

 
У билећком насељу Језерине синоћ је у присуству великог броја малишана отворено игралиште, које је, у сарадњи са Међународном организацијом за миграције, изградила Омладинска организација "Језерине".
 
Предсједник Омладинске организације  "Језерине" Владимир Милидраговић рекао је да је игралиште изграђено у оквиру пројекта Подршка младима у локалним заједницама у Босни и Херцеговини.
 
Он је навео да је Међународна организација за миграције додијелила средства за дјечије игралиште у оквиру додатног гранта због успијешно спроведеног пројекта изградње вишенамјенског игралишта у овом насељу прошле године.
 
" Са одличним резултатима наш пројекат је био један од најбоље оцијењених и добили смо додатни грант од Међународне организације  за миграције. Тај грант је износио око 4.500 КМ, али је требало много више новца да би се ово изградило" , истакао  је Милидраговић.
 
Он је навео да се игралиште састоји од клацкалица, трамболина, љуљашки, мостова , стаза , истичићи значај оваквог игралишта за дјецу.
 
Милидраговић је навео да велику захвалност дугује бројним привредним и физичким лицима из Билеће који су финансијски и другим прилозима помогли изградњу игралишта.
 
Шеф мисије Међународне организације за миграције у БиХ Питер ван дер Оверарт рекао је да вечерашњи догађај показује да и најмање заједнице могу постићи много ако им се пружи мало подршке. 
 
Пројекат Подршке младима у локалним заједницама спроводи Међународна организација за миграције у 15 општина у БиХ, а финансирају га Влада Велике Британије, Амбасада Италије и USAID.

 

Јавне Набавке

 

Опште информације

Општина Билећа,
Краља Александра бр. 28
89230 Билећа

ЈИБ: 4401381960004‚
Радно вријеме: 07-15h
Инфо телефон: 059/370-764