Preduzetnicki Portal Banner

ПРЕМИЈЕР ВИШКОВИЋ ОДРЖАО РАДНИ САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА НАШЕ ОПШТИНЕ

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић посјетио је данас Билећу, гдје је са надлежним из општине одржао радни састанак и присуствовао свечаној церемонији завршетка прве фазе водоводне и канализационе мреже.

 Вишковић је честитао свим грађанима Билеће крсну славу и истакао добру сарадњу Владе Републике Српске и локалне заједнице.

 „Свети Сава, као наш најзначајнији просвјетитељ, обавезује нас да размислимо о нашим поступцима и да се придржавамо онога што је Свети Сава говорио и радио. Нама је значајна и данашња побједа у Билећи, као и инфраструктурна или било која инвестиција широм Српске. Свако ново радно мјесто, инфраструктурни пројекат који ће олакшати живот нашим грађанима широм Републике Српске и унаприједити га је обавеза Владе и локалне заједнице“, рекао је Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић.

 Овим пројектом повећаће се квалитет снабдијевања водом ширег центра града, а урађена је и санација коловоза и тротоара у главној улици, као и дио магистралног пута у дужини од једног километра.

 Након свечане церемоније и радног састанка настављене су светосавске свечаности у Дому културе Јевто Дедијер. Крсна слава града завршава се вечерас традиционалном Светосавском академијом.

 

Јавне Набавке

 

Опште информације

Општина Билећа,
Краља Александра бр. 28
89230 Билећа

ЈИБ: 4401381960004‚
Радно вријеме: 07-15h
Инфо телефон: 059/370-764