Preduzetnicki Portal Banner

ПРОМОВИСАНО НАГРАДНО ТАКМИЧЕЊЕ „МОЈЕ ПУТОВАЊЕ ЕВРОПОМ“

У Билећи је одржана презентација  наградног такмичења  „Моје путовање  Европом“ које у циљу промоцијe путовања, упознавања нових култура и традиција и јачања мобилности младих организује Инфо цeнтар Европскe унијe у БиХ.   

Право учешћа имају грађани БиХ од 18 до 35 година старости који напишу  детаљан план путовања и објасне зашто баш они требају да доживе „бесплатно путовање Европом“.

 

„План путовања треба да садржи дестинације и знаменитости у Европској унији које желите посјетити. Такмичари морају  описати зашто су те дестинације интересантне,  на који начин ће посјета изабраним знаменитостима проширити њихово  знања о ЕУ и како ће  подјелити своја искуства са младима у БиХ.  Планом морају бити предвиђени хотели и хостели  гдје ће путници бити смјештени, наведени трошкови, превоз који ће путници користити, а пожељно је да путују возом, авионом и  аутобусом... И што је најважније мора бити појашењено: Зашто баш ви требате да освојите ову награду!“, рекао је промотер пројекта Никола Кандић.

Срећни добитници у току путовања требају припремити и на друштвеним мрежама објавити  путописне репортаже  које ће младима у БиХ пренијети поруке  о предностима путовања  и упознавања различитих култура.

Такмичење се реализује у три циклуса и у сваком ће бити додјељена по једна награда од 1000 евра. Први циклус завршен је 15.јула, други траје до 15.августа и трећи до 15. септембра.  Пријаве можете слати на емаил адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , a за вишe информација посјeтитe: https://euinfo.ba/bs/travel-to-europe/62.

 

Јавне Набавке

 

Опште информације

Општина Билећа,
Краља Александра бр. 28
89230 Билећа

ЈИБ: 4401381960004‚
Радно вријеме: 07-15h
Инфо телефон: 059/370-764