Preduzetnicki Portal Banner

Радници Туристичке организације у акцији чишћења

Први топли дани инспирисали су раднике Туристичке организације Општине Билећа да изађу у природу и позабаве се чишћењем околине.  Предвођени новим директором Младеном Тепавчевићем, засукали су рукаве и очистли смеће око музеја и шеталиште поред језера. Иако је до сада било пуно сличних акција, овим путем хтјели су да на личном примјеру покажу како уз мало труда сви  можемо да допринесемо љепшем изгледу наше општине.

 

„Циљ нам је да као Туристичка организација апелујемо на суграђане да не бацају смеће на мјеста гђе то није предвиђено. Нажалост, ово је огледало града и стања у друштву у коме живимо. Све док се овако опходимо према природи не можемо очекивати да нам се дешавају неке позитивне ствари“ , рекао је директор ТО Општине Билећа, Младен Тепевчевић.

Акцији су се придружили радници „Комуса“ и „Водовода“. Из комуналног предузећа су послали једног радника са тримером, а из Водовода су уступили камион са којим је одвезено сакупљено смеће.

Билећко језеро својом љепотом мами погледе свих који туда пролазе, али нажалост то је у другом плану када су му обале затрпане смећем. Вријеме је да коначно покажемо захвалност природи на љепотама које нам је подарила, а како другачије него очувањем тога блага.

 

Јавне Набавке

 

Опште информације

Општина Билећа,
Краља Александра бр. 28
89230 Билећа

ЈИБ: 4401381960004‚
Радно вријеме: 07-15h
Инфо телефон: 059/370-764