Preduzetnicki Portal Banner

РЕАЛИЗОВАНА ЈОШ ЈЕДНА АКЦИЈА МЛАДИХ У БИЛЕЋИ

Билећа је од данас богатија за шеснаест  садница платана. Оно што је много важнија тема јесте да се Билећа  може похвалити да има младе људе који је неизмјерно воле и желе да улажу труд да Билећа буде љепше и здравије мјесто за живот.

  На шеталишту поред „Бећаруше“ данас су се окупили млади који реализују пројекат  уређења и реконструкције игралишта у Бећаруши, као и они који су прије десетак година ношени истом жељом уређивали ове  површине, али су њихов труд „минирали“ вандали. 

Један од волонтера Новак Инић истиче да су управо вандали један од највећих проблема бројних пројеката и акција које млади спроводе у Билећи.

„Вандали уништавају оно што млади изграде у акцијама. Надам се да ће имати слуха за наше активности и  да ћемо овај пројекат успјешно реализовати. Апелујем на младе у нашем граду да се активирају и да се прикључе овој као и бројним акцијама које ће услиједити у наредном периоду.“, каже Новак Инић.

Данашња акција почетак је релизације пројекта за који је неформална група младих аплицирала код Међународне организације за миграције. Пројекат је подржала и Општина Билећа.

„ Циљ нам је да овај парк и шеталиште очистимо и уредимо, да би се млади овдје поново окупљали. Платане нам је донирала Општина, а чекали смо да нам временске прилике дозволе и да кренемо са реализацијом пројекта“, каже Јован Јокановић члан неформалне групе младих.

Подсјећамо да пројекат неформалне групе младих обухвата реконструкцију постојећег спортског терена, набавку мобилијара, као и уређења простора за малишане.

 

 

Јавне Набавке

 

Опште информације

Општина Билећа,
Краља Александра бр. 28
89230 Билећа

ЈИБ: 4401381960004‚
Радно вријеме: 07-15h
Инфо телефон: 059/370-764