Preduzetnicki Portal Banner

Саопштење: НОВА ПРИЛИКА ЗА ИНОВАТИВНЕ ПОЧЕТНИКЕ У ПОСЛУ!

 

Републичка агенција за развој малих и средњих предузећау сарадњи са Општином Билећа и Агенцијом за развој малих и средњих предузећа Града Требиња организује нови циклус обука и менторинга за иновативне почетнике у пословању који ће се реализовати у оквиру Акцелератор програма током октобра, новембра и децембра ове године у Билећи.

 

Јавни позив за учешће у Акцелератор програму отворен је данас и трајаће до 9. октобра 2019. године. Заинтересовани појединци или тимови могу се пријавити путем обрасца који се налази на веб страници Републичке агенције за развој малих и средњих предузећа www.rars-msp.org и Предузетничком порталу Републике Српске www.preduzetnickiportalsrpske.net.

Акцелератор програм намијењен је почетницима у пословању заснованим на иновацији, знању и новим технологијама са потенцијалом раста који желе да што прије пронађу тржиште за своје производе/услуге.

Програм се састоји од три фазе: програма предакцелерације, акцелерације и програма раста, путем којих се обезбјеђује континуирана подршка почетницима у пословању у циљу реализације њихове пословне идеје. Подршка обезбјеђена овим програмом обухвата: бесплатну обуку током које учесници добијају знање потребно за пословни успјех, бесплатну савјетодавну подршку ментора са предузетничким искуством и знањем из одређених области, административну и техничку подршку за коришћење средстава из различитих  програма финансирања, могућност представљања пословних планова потенцијалним инвеститорима, промоцију и међународно повезивање.

Најуспјешније појединце или тимове Агенција ће на крају циклуса и наградити.

Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа провела је током прошле године у Бањој Луци и Приједору два циклуса акцелератор пилот програма који је успјешно прошло 19 тимова. Двије најбоље пословне идеје награђене су новчано, а пет их је добило прилику да се даље развијају у оквиру предузетничких инкубатора.

Пилот програм развијен је у оквиру пројекта АCCELERATOR који је суфинансирала Европска унија из средстава Eвропског регионалног развојног фонда и ИПА средстава у оквиру Дунавског транснационалног програма а у којем је учествовала и Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа.

             

               С поштовањем,

                                                                                                     

                                                                                                                                                  Далиборка Гавриловић-Кујунџић

 

                                                                                                      службеник за односе с јавношћу

 

Јавне Набавке

 

Опште информације

Општина Билећа,
Краља Александра бр. 28
89230 Билећа

ЈИБ: 4401381960004‚
Радно вријеме: 07-15h
Инфо телефон: 059/370-764