Preduzetnicki Portal Banner

СРЕДЊОШКОЛЦИ ПОКАЗАЛИ ХУМАНОСТ

Локални тим билећких средњошколаца организовао је хуманитарну акцију за помоћ социјално угроженим породицама. Кутије за прикупљање средстава данас су биле постављене код зграде Општине и пословнице m:tel –a.  Пројекат су подржали  „Кафаница“ Билећа  и „Јазбина“. У ова два угоститељска објекта у петак и суботу биће постављене кутије за помоћ социјално  угроженим породицама.

 

„У име локалног тима Билећа позивам све становнике наше општине да подрже овај пројекат. Средства која прикупимо уручићемо у виду хуманитарних пакета онима којима је то најпотребније.“, каже координатор локалног тима Асоцијације средњошколаца Драгана Кокотовић.

Како каже чланица локалног тима Јелена Миловић, Асоцијација средњошколаца Билећа до краја године планира да реализује више пројеката.

„Желимо да пробудимо свјест код наших вршњака, али и свих становника Билеће и да покажемо да можемо бити хумани у времену у којем је хуманост слабо цијењена. Пројекат су подржали наставници и директорица наше школе, Општина Билећа и припадници Полицијске станице Билећа на чему смо им неизмјерно захвални.“, каже Јелена Миловић.

Локални тим Асоцијације средњошколаца формиран је 3. септембра, са циљем да утиче на положај средњошколаца, али и да ученици сложно доносе нове позитивне промјене у Билећи.

 

Јавне Набавке

 

Опште информације

Општина Билећа,
Краља Александра бр. 28
89230 Билећа

ЈИБ: 4401381960004‚
Радно вријеме: 07-15h
Инфо телефон: 059/370-764