Preduzetnicki Portal Banner

ТИЈАНА БОШКОВИЋ- „НАЈСРЕЋНИЈА САМ У МОЈОЈ БИЛЕЋИ“

Тринаести септембарски дан ученици и професори Основне школе „Петар II Петровић Његош“, кажу памтиће као посебан и веома значајан. Данас је ову шклолу посјетила некадашња ученица Тијана Бошковић.

 

На опште одушевљење ученика Тијана је обишла школску салу у којој је и почела тренирати одбојку, a у разговору са разредним старјешином Веселинком Радовановић присјетила се својих одбојкашких почетака, школских другова и првих несташлука.

„Срећна сам када се сретнем или чујем са друговима из школских клупа. Радујем се што сам данас овдје, што разговарам са својим наставницима. Ученицима сам поручила да вриједно тренирају, да уче и слушају наставнике“, каже Тијана Бошковић.

Првих Тијаниних утакмица сјећа се и професор физичког васпитања Мирослав Перућица: „ У том периоду када је Тијана играла за школу освајали смо само прва мјеста на такмичењима, три пута смо били побједници школског такмичења на нивоу Републике Српске. Сјећам се да смо једном освојили сет са коначним резултатом 25:0“.

Тијана је посјетила и Народну библиотеку „Владимир Гаћиновић“ гдје су јој уручене фотографије аутора Миша Кисића и књига „Знаменити потомци горштака, Захумља, Травуније и средишње Херцеговине“. Ова књига која говори о знаменитим људима из Херцеговине завршава  биографијом златне Тијане Бошковић. Наша суграђанка Радмила Шиник  Тијани је поклонила своју  књигу „Пишите МАМА великим словом“.

И у Основној школи и Ународној библиотеци као највећи Тијанин успијех истакли су чињеницу да је она и данас након свих медаља остала она иста дјевојчица, љубазна, сусретљива и увијек насмијана.

 

Јавне Набавке

 

Опште информације

Општина Билећа,
Краља Александра бр. 28
89230 Билећа

ЈИБ: 4401381960004‚
Радно вријеме: 07-15h
Инфо телефон: 059/370-764