Preduzetnicki Portal Banner

УЧЕНИЦИ ОСНОВНЕ ШКОЛЕ „СВЕТИ САВА“ ДАРОВАЛИ ПАКЕТИЋЕ ЧЛАНОВИМА УДРУЖЕЊА „ВЕДАР ОСМИЈЕХ“

За педесет осмијеха чланова Удружења родитеља, дијеце и омладине  са потешкоћама у развоју „Ведар осмијех“ данас су заслужни ученици  Основне школе „Свети Сава“.  Продужени боравак у сарадњи са Савјетом ученика и подмлатком „Црвеног Крста“  организовао је акцију „Наше мало некоме много“.

  „Са жељом да им уљепшамо празнике наши ученици доносили су слаткише  од којих су направили пакетиће. Захваљујем колегама, ученицима, родитељима, свима који су подржали ову акцију“, каже водитељ продуженог боравка  Ивана Шаренац.

 Захвалност и срећу што се и њих неко сјетио нису крили ни чланови Удружења.

„Мени ово много значи, хвала ученицима, наставницима и директорици што су нам донијели пакетиће. Хуман човјек може све да учини“, каже Драган.

 Ученици Основне школе „Свети Сава“ срећни су што су неком уљепшали новогодишње празнике.

 „Доносили смо по неколико слаткиша и када смо скупили довољно купили смо кесе и у сваку ставили једнако слаткиша да би свако дијете  било задовољно. Потрудили смо се да пакетићи буду добри и богати“, каже ученица четвртог разреда  Сара Вујовић.

 И ученица трећег разреда Анастасија Медан поносна је на своје другаре и оним најискренијим дјечијим осмијехом поручује да она највише на свијету воли да обрадује неког за празнике.

 На ученике и родитеље поносна је и директорица  Основне школе „Свети Сава“ Људмила Милошевић која је честитајући празнике истакла да је посебно радује што у данашњем времену  постоје добра дјела.

 „Ово је једна  од многобројних акција хуманитарног карактера које су покренуте у нашој школи.  Показали смо да са мало труда можемо много урадити. Захвалила бих члановима удружења на лијепом дружењу и гостопримству“, истакла је Људмила Милошевић. 

 Ученицима и наставницима захвалио се и предсједник  Удружења родитеља, дијеце и омладине  са потешкоћама у развоју „Ведар осмијех“ Миленко Бато Радмиловић који је истакао да је велика предност ове акције у томе што они нису ништа тражили, него су се ученици сами  сјетили и обрадовали их.  

 Да се и ми угледамо на наше најмлађе суграђане који су нам послали јасну поруку да је љепота празника у давању и дијељењу осмијеха и љубави. Јер, наше мало, заиста некоме значи много.

 

Јавне Набавке

 

Опште информације

Општина Билећа,
Краља Александра бр. 28
89230 Билећа

ЈИБ: 4401381960004‚
Радно вријеме: 07-15h
Инфо телефон: 059/370-764