Preduzetnicki Portal Banner

У Основној школи „Свети Сава“ у Билећи данас је одржана свечана церемонија додјеле свједочанстава и признања ученицима деветих разреда.

Тридесет шест ученика завршило је своје основно образовање у овој Јавној установи, 34 ученика су из централне школе, а два ученика су из подручног одјељења Мека Груда. За ученика генерације проглашен је Стефан Вуковић, а Вукову диплому добила је и Милица Носовић. Једанаест ученика деветогодишње школовање завршило је са одличним успјехом и примјерним владањем.

Људмила Милошевић, в.д. директора Основне школе „Свети Сава“ истиче да је ријеч о јако скромној, доброј генерацији пристојне и културне дјеце.
„Снашли смо се у овој времену пандемије када се настава организовала на даљину. У почетку је свима било мало тешко и непознато, али успјешно смо завршили и ову школску годину и испраћамо наше ученике деветих разреда. Јако смо поносни на нашег ђака генерације Стефана Вуковића ученика IX1. Могу да кажем да је то један јако лијеп, весео, скроман дјечак. Нашим малим матурантима желим срећу у животу и даљем школовању, да буду здрави, да раде шта желе и да уживају у томе. Ми смо срећни што их испраћамо скромно и достојанствено из наше школе“, рекла је Милошевић.

 

Јавне Набавке

 

Опште информације

Општина Билећа,
Краља Александра бр. 28
89230 Билећа

ЈИБ: 4401381960004‚
Радно вријеме: 07-15h
Инфо телефон: 059/370-764