Preduzetnicki Portal Banner

Фирма "Roaming Networks" донирала видео надзор дјечијем вртићу "Будућност"

Дјечији вртић „Будућност“  у нашој општини данас је добио вањски видео надзор. Ријеч је о донацији фирме Roaming Networks  из Бањалуке.

 

“Желимо да се захвалимо фирми Roaming Networks који су нам донирали вањске камере и видео надзор који нам много значи прије свега због безбједности дјеце, као и за наше двориште. Надам се да се неће понављати бацање смећа, ломљење по дворишту. Још једном бих позвала све грађане да се понашају одговорно, савјесно према околини“ , рекла је Мара Војновић, директорица вртића.

Roaming Networks је једна од водећих ICT компанија и систем интегратора на подручју БиХ и Србије. Сједиште фирме је у Београду, а у БиХ у Бањалуци. Нуде широк спектар услуга. Баве се свим врстама телекомуникационих система, инсталацијом, а раде и системе техничког обезбјеђења, видео надзор и сваке године успију проширити своје присуство у БиХ.

„Ми смо друштвено одговорна компанија и препознали смо потребу у Билећи да се овај објекат обезбиједи а и дјеци да помогнемо да имају љепше игралиште. Видео надзор је нешто чиме се наша компанија иначе бави, а и драго нам је да можемо учинити нешто за заједницу“, рекао је  Драган Поповић, менаџер за развој пословања Roaming Networksа у Бањалуци.

Они су вртићу донирали и љуљашке. Директорица је позвала суграђане да гласају за пројекат за уређење дворишта који организује Омладинска банка , на платформи Лонац. Гласање је почело данас у 14:00 часова.

 

Јавне Набавке

 

Опште информације

Општина Билећа,
Краља Александра бр. 28
89230 Билећа

ЈИБ: 4401381960004‚
Радно вријеме: 07-15h
Инфо телефон: 059/370-764