Preduzetnicki Portal Banner

ФОТО- ТУРА „ТРАГОМ ДУШЕ“ У СУБОТУ У БИЛЕЋИ

У циљу прикупљања што већег броја фотографија заштићених природних и непокретних културно-историјских добара на територији Херцеговине, Викимедијина заједница Републике Српске организује фото-туру у Билећи. Фото-тура је дио пројектних активности пројекта Трагом душе 2019.

 

Фото- тура се одржава 14. септембра 2019. године од  9:00 часова. Учесници се окупљају у Старом Дом увојске  у Бећаруши (Билећа).

Циљ фото-туре је промовисање природних и непокретних културно-историјских добара која се налазе на територији општине Билећа. Прикупљене фотографије ће узети директно учешће у фото-конкурсу Трагом душе 2019. Поред давања доприноса слободном знању (фотографије ће бити објављене под слободном лиценцом и послужиће за илустровање Викимедијиних пројеката - првенствено Википедије) и промовисања љепота Билеће. Ваше фотографије ће бити квалификоване за учешће у трци за престижне награде фото-конкурса Трагом душе 2019.

 

За све информације можете контактирати  Викимедију или Туристичку организацију Општине Билећа и осигурати  мјесто у групи фотографа који ће узети учешће у фото-тури.
Број учесника је ограничен. Рок за пријаву је 12. септембар 2019. године.

Поред фото-апарата који ће Вам бити потребан, довољно је да понесете добро расположење. Све остало је у надлежности наше организације (храна, освежење итд.). Препоручујемо да обучете лаганију одјећу и обујете пар најудобнијих патика.“, поручују организатори.

 

Званични партнери пројектне активности су:Туристичка организација Општине Билећа и Фото кино клуб Требиње.

 

 

Јавне Набавке

 

Опште информације

Општина Билећа,
Краља Александра бр. 28
89230 Билећа

ЈИБ: 4401381960004‚
Радно вријеме: 07-15h
Инфо телефон: 059/370-764