Preduzetnicki Portal Banner

Делегација Општине Билећа посјетила је Сајам спорта у Бања Луци

 
Промотер Сајма који је организовало Министарство породице, омладине и спорта била је одбојкашица Тијана Бошковић из Билеће.
 
Делегација Општине Билећа посјетила је Сајам спорта у Бања Луци који је организовало Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске.
Промотер сајма била је одбојкашица Тијана Бошковић из Билеће, а присуствовали су бројни спортисти, спортски радници и грађани, министри у Влади Српске, бивше и садашње спортске звијезде из Српске и региона, као и званице из јавног и друштвеног живота Српске.
 
На сајму су организоване демонстрације различитих спортских вјештина, уз присуство 50 излагача, међу којима су представници 40 спортских савеза, као и високошколских установа које се баве едукацијом спортског кадра.
 
Промотер Сајма и најбоља одбојкашица свијета Тијана Бошковић рекла је да је ова манифестација од великог значаја за развој и промоцију спорта у Српској.
 
"Први пут сам имала прилику да будем промотер сајма и то ми је велика част посебно што је организован у Републици Српској. Надам се ће ова манифестација постати традиционална. Организација је била одлична,  овај догађај веома је значајан за развој нашег спорта. Рођена сам и одрасла у Републици Српској, прошла сам кроз све селекције и знам колико су овакве ствари важне за развој наших спортиста", истакла је Тијана Бошковић.
 
Подршку Сајму спорта, између осталих, својим присуством дали су прослављени одбојкаши Жељко Танасковић, Слободан Бошкан и Владимир Батез, некадашњи рукометни репрезентативац Предраг Перуничић, предсједник Одбојкашког савеза Србије Зоран Гајић, прослављена кошаркашица Слађана Голић, златни џудиста Немања Мајдов и многи други.

 

Јавне Набавке

 

Опште информације

Општина Билећа,
Краља Александра бр. 28
89230 Билећа

ЈИБ: 4401381960004‚
Радно вријеме: 07-15h
Инфо телефон: 059/370-764