Preduzetnicki Portal Banner

ДУШАНКА БЈЕЛЕТИЋ -ЂАК ГЕНЕРАЦИЈЕ У СШЦ „ГОЛУБ КУРЕШ“

Петнаест матураната  СШЦ„Голуб Куреш“ са одличним успјехом и примјерним владањем завршило је средњошколско образовање. За ученика генерације проглашена је Душанка Бјелетић.

 

Прије четири године, након завршеног основног образовања Душанка се окитила титулом најбољег ученика у ОШ „Петар II Петровић Његош“. Наставила је низати само петице и једина у генерацији добила „Вукову диплому“.

„Вукову диплому и титулу ђака генерације гледам као награду за мој труд и залагање. Почаствована сам што сам добила ово признање“, каже Душанка Бјелетић која планира уписати Ветеринарски факултет у Београду.

Током школовања највише је вољела учити природне науке, посебно хемију и биологију па ће јој, како каже, добро знање и љубав према овом градиву користити у будућности. Она истиче да је за постизање добрих резултата најважнија организација.

 „Некада сам учила више, некада мање, али редовно. Нисам прескакала градиво и увијек ми је остајало довољно времена за дружење, читање и ваннаставне активности.“, каже Душанка.

Душанка  је исказала наду да ће се у будућности бавити ветерином, јер је то занимање о ком је маштала још као дјевојчица.

„Најуспјешнији и најсрећнији људи су они који се баве занимањем које воле. То је и мој циљ, трудићу се да учим и да постижем добре резултате на факултету“, закључује најбоља ученица Средњошколског центра.  

 

За ученика генерације у ОШ „Петар II Петровић Његош“  изабрана је Ивана Томановић, а у школи „Свети Сава“ Касја Зуровац.

 

Јавне Набавке

 

Опште информације

Општина Билећа,
Краља Александра бр. 28
89230 Билећа

ЈИБ: 4401381960004‚
Радно вријеме: 07-15h
Инфо телефон: 059/370-764