Preduzetnicki Portal Banner

ЗА ХУМАНИТАРНУ ОРГАНИЗАЦИЈУ „ЧЕПОМ ДО ОСМЕХА“ У БИЛЕЋИ САКУПЉЕНО 40.000 ЧЕПОВА

Ученици и запослени у Основној школи „Петар II Петровић Његош“  успјешно су реализовали још једну акцију. Сакупили су близу 40.000 чепова и послали организацији „Чепом до осмеха“. Ову велику донацију организаторима акције у Новом Саду предали су ученици који су отпутовали  на екскурзију. Представници организације „Чепом до осмеха“ нису крили одушевљење билећким основцима и у знак захвалности обећали су  посјетити ову школу. 

 

“Хвала свима који су дали допринос овој акцији, а посебну  захвалност упућујемо радницима Мљекаре "Пађени" који су нам сакупили и доставили више хиљада чепова. С обзиром на диван одзив и разумијевање са свих страна настављамо акцију и даље!“, истичу организатори акције у Билећи.  

Ученици и запослени у овој школи у марту су започели акцију прикупљања чепова за чланове еколошко-хуманитарне организације "Чепом до осмеха" са сједиштем у Новом Саду. 

Сакупљањем чепова обезбјеђују се средства за помоћ дјеци са сметњама у развоју у виду куповине помагала за свакодневно лакше образовање и функционисање.

 

 

Јавне Набавке

 

Опште информације

Општина Билећа,
Краља Александра бр. 28
89230 Билећа

ЈИБ: 4401381960004‚
Радно вријеме: 07-15h
Инфо телефон: 059/370-764