Preduzetnicki Portal Banner

ПИОНИРИ ХЕРЦЕГОВЦА ПЛАСИРАЛИ СУ СЕ НА ЗАВРШНИЦУ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ!

У ревенаш утакмици пионири Херцеговца савладали су вршњаке из Вишеграда и пласирали се на завршни турнир за првака Републике Српске.

 

Пионири Херцеговца пласирали су се на завршни турнир за првака Републике Срспске пошто су у реваншу баража побиједили екипу Дрине ХЕ из Вишеграда резултатом 2:0 (1:0).

Након неријешеног резултата у Вишеграду Блећани су пред домаћом публиком показали бољу игру и заслужено изборили пласман међу четри најбоље екипе које ће се борити за првака Републике Српске.

Домаћи фудбалери су  боље отворили меч и у првом полувремену имали теренску иницијативу коју су крунисали у 14. минуту меча ефектним голом Пухалаиз слободног ударца.

Погодак који се ријетко виђа и на сениорским утакмицама охрабрио је домаћи састав који је наставио са доборм игром и већим посједом лопте.

На полувријеме се отишло при резултату 1:0, а  све је ријешено почетком другог  полувремена када се Јањић сналази одлично у шеснаестерцу и рутински тресе мрежу противника.

„Колега Никола Лисов и ја већ шест година тренирамо ову генерацију и морамо се похвалити да смо већ четврти пут прваци регије.  Као и у сваком мањем мјесту у недостатку дјеце која су рођена 2004. и 2005. године  морали смо да саставимо екипу из више генерација тако да смо имали чак и момке рођене 2006. годинешто овај успијех чини још већим“, истакао је тренер ФК Херцеговца Божо Рогач.

Шампионска генерација фудбалског клуба Херцеговц буди наду да ће се добар фудбал у будуће гледати на Градском стадиону  што показују пуне трибине јер су људи жељни фудбала у Билећи.

 

Јавне Набавке

 

Опште информације

Општина Билећа,
Краља Александра бр. 28
89230 Билећа

ЈИБ: 4401381960004‚
Радно вријеме: 07-15h
Инфо телефон: 059/370-764