Preduzetnicki Portal Banner

По први пут одржана „Конференција беба“

 

У Билећи је у оквиру манифестације „Дани билећких производа и стваралаштва „ по први пут одржана „Конференција беба“. За ову конференцију било је пријављено 119 малишана узраста до двије године. 

 

 

 

 

 

 

 


Сташа Будалић најмлађа је, а Алекса Чорлија најстарија пријављена беба учесник Конференције. Тара Миловић беба је са највише браће и сестара. 
У оквиру програма рецитације и плесне кореографије изводили су малишани из Дјечијег вртића „Будућност“, а дјецу је обрадовао и наступ Кловна. На крају програма приређена је и модна ревија хаљиница и сукњица из свечанијег програма „Пчелице Маје“. Моделе су носиле мале манекенке- дјевојчице од двије до осам година.
Домаћини и организатори били су Културно спортски центар Билећа и Туристичка организација општине Билећа. 
Конференција беба одржала се под покровитељством Министарства породице омладине и спорта Републике Српске и Општине Билећа.
Дружење беба подржали су и бројни спонзори захваљујући којима је подјељено преко 60 вриједних награда. Генерални спонзор манифестације је Микрокредитно друштво „Микрофин“, поклоне за најмлађу и најстарију бебу обезбједила је „Мљекара Пађени“, по десет поклон пакета даровали су „Пчелица Маја“, „Ник Пром“ и „Алексић комерц“. „Тропик маркети Бања Лука“ наградили су бебу са највише браће и сестара и четири пара близанаца учесника Конференције. 
Око тридесет награда подјељено је захваљујући спонзорима:- Ресторан „Језеро“- С.Т.Р „С„- Микрокредитно друштво "Credis"
- Ауто „Шестовац“- Аутопраоница „Ђајић“- Ресторан „Стари дом“-Кафе бар „Тротоар“- Кафе- бар „Машта“- Кафе- бар „Липа“- СУР „Весна“- С.Т.Р."Мира"- Радислав Уљаревић- Чупо.
Најљепше цртеже настале на радионици Дјечијег вртића наградила је књижара „Глобус“. Конференција беба 2019.године биће одржана у 39 општина у Републици Српској, у периоду од 22.јуна до 12.јула.

 

Јавне Набавке

 

Опште информације

Општина Билећа,
Краља Александра бр. 28
89230 Билећа

ЈИБ: 4401381960004‚
Радно вријеме: 07-15h
Инфо телефон: 059/370-764