Preduzetnicki Portal Banner

ТИЈАНА ЛЕРО ТРЕЋЕПЛАСИРАНА НА РЕПУБЛИЧКОМ ТАКМИЧЕЊУ ИЗ ИСТОРИЈЕ

 

 

Ученици Средњошколског центра „Голуб Куреш“ нижу успјехе. Након одличних спортских резултата, награда на књижевним конкурсима и разним такмичењима ученике и професоре ове васпитно-образовне установе обрадовала је вијест да је ученица другог разреда Тијана Леро освојила треће мјесто на Републичком такмичењу из историје.

 

На такмичењу које је одржано у Прњавору у Тијаниној категорији  учесвовало је 17 најбољих из  Републике Српске. О поретку три првонаграђена ученика одлучивале су нијансе. Тијана истиче да је срећна што је за своју школу освојила ову велику награду и остварила добар резултат на такмичењу.

„Постигнути резултат је моја лична потврда да се рад и залагање исплате.  Послије Регионалног такмичења, када сам сазнала да сам се пласирала на Републичко почела сам интензивно да се припремам. Велике заслуге за овај резултат има професорица Мирјана Братић која је одржавала додатну наставу  и издвајала вријеме да савладам материјале који су нам достављени за такмичење.“, каже Тијана.

„Занимљиво је да су ученици из Херцеговине освојили друго и треће мјесто на овом такмичењу. То нам је потврда се у Херцеговини још много улаже у знање и образовање ученика. Ово је велики успјех за школу, честитам Тијани и вјерујем да ће она и њене колеге да у Билећу донесу још много награда“, каже Тијанин професор историје Никола Томановић. 

Тијана је одлична ученица, па у дневнику ниже само петице. За показано знање награђена је књигама, што јој је посебно драго, јер каже да воли да чита. Тијана истиче да је много љепше и лакше учити своју историју, него историју неких других народа.

 

 

Јавне Набавке

 

Опште информације

Општина Билећа,
Краља Александра бр. 28
89230 Билећа

ЈИБ: 4401381960004‚
Радно вријеме: 07-15h
Инфо телефон: 059/370-764