Preduzetnicki Portal Banner

УЧЕНИЦЕ ИЗ БИЛЕЋЕ ОСВОЈИЛЕ ТРЕЋУ НАГРАДУ НА КОНКУРСУ ЦРВЕНОГ КРСТА

На конкурсу Црвеног Крста Републике Српске трећу награду за ликовно стваралаштво освојиле су Анастасија Кешељ и Драженка Шаренац ученице седмог разреда у ОШ „Свети Сава“.

 

Оне су одговориле на питање „Шта волимо код Црвеног Крста?“ и израдиле рад димензија великог хамер папира.

Награђене дјевојчице су добре другарице и обје су срећне и поносне што су заједно израдиле награђени цртеж.

„Биле смо јако задовољне када смо завршиле рад. Нисмо ни помишљале да ће тако лијепо испасти. На цртежу смо користећи разне боје и технике исписале стихове који поручују колико је хуманост важна, а насликале смо људе како помажу једни другима, јер суштина свега је помагање.“, кажу награђене дјевојчице.

Анастасији и Драженки у просторијама школе уручене су заслужене награде.

Захваљујући  на наградама професор ликовне културе Драго Вучић истакао је да је важно дјеци показати да је неком стало до њихових успјеха и награђивати их излетима, дружењима и посјетом музеја.

„Желио бих се захвалити Црвеном Крсту Билећа јер нас они увијек обавјесте и дају информације које су нам потребне да можемо да се пријавимо на конкурс. Увијек имамо добру сарадњу. Поносни смо на наше ученице. Важно је да дјеца редовно вјежбају, и усавршавају своје таленте, не само у школи него и кући. Био сам изненађен када сам видио какав план имају Анастасија и Драженка, али нисам крио одушевљење када су завршиле рад. Искрено сам се надао да ће освојити можда и прву награду. “ ,каже професор Вучић.

Ученици билећких основних школа редовно освајају награде на конкурсима. Подсјећамо да је у првом полугодишту текуће школске године ученица ОШ „Петра II Петровић Његош“ Дајана Илић освојила прву награду на конкурсу Црвеног Крста РС на тему „Мисли мине“.

 

 

Јавне Набавке

 

Опште информације

Општина Билећа,
Краља Александра бр. 28
89230 Билећа

ЈИБ: 4401381960004‚
Радно вријеме: 07-15h
Инфо телефон: 059/370-764