Preduzetnicki Portal Banner

У Општини Билећа данас је уприличен пријем за Вуковце

 
У Општини Билећа данас је уприличен пријем за ученике који су током свог основног или средњошколског образовања имали  закључене све петице и примјерено владање. 
 
Пријему је присуствовало  дванаест  носиоца "Вукове дипломе" девет ученика из Основне школе  „Петар II Петровић Његош“ , два ученика Основне школе „Свети Сава“  и једна ученица Средњошколског центра „Голуб Куреш“.
 
Ђак генерације у Основној школи „Петар II Петровић Његош“  је Ивана Томановић, док је у Основној школи „Свети Сава“ то признање припапало Касји Зуровац.
 
У СШЦ „Голуб Куреш „ за ученика генерације проглашена је Душанка Бјелетић.
 
  „Вукову диплому и титулу ђака генерације гледам као награду за мој труд и залагање. Почаствована сам што сам добила ово признање. Најуспјешнији и најсрећнији људи су они који се баве занимањем које воле. То је и мој циљ, трудићу се да учим и да постижем добре резултате на факултету “, каже Душанка Бјелетић која планира уписати Ветеринарски факултет у Београду.
 
Менаџер Општине Билећа Михајло Вујовић уручио је поклоне ђацима генерација, честитао им успијех током школовања  и изразио захвалност просвјетним радницима који су их извели на прави пут.
 

 

Јавне Набавке

 

Опште информације

Општина Билећа,
Краља Александра бр. 28
89230 Билећа

ЈИБ: 4401381960004‚
Радно вријеме: 07-15h
Инфо телефон: 059/370-764