Preduzetnicki Portal Banner

Акција " Lat's Do It

Акција " Lat's Do It- милион садница за један дан реализована је и у Билећи, у дворишту Основне школе „Свети Сава", гдје је 21 ученик засадио 34 садницe. Директорица ове школе Људмила Милошевић истиче да су добили понуду да се укључе у акцију, што је она радо прихватила и презентовала ученицима.

„Ова акција је веома значајна за буђење еколошке свијести. Поносна сам на ученике и наставнике који су учествовали у акцији. Носиоци активности су Еколошка секција, коју води наставница Радиславка Албијанић и Савјет ученика и њихова предсједница Горица Биберџић. Укратно, срећни смо што смо били дио ове акције", поручује Људмила Милошевић.
Let' Do It- милион садница за један дан је акција садње дрвећа коју Let' s Do тим БиХ проводи сваке године са циљем повећања свијести наших грађања о важности шума за човјека и вишеструку корист коју има за нас.
"Усљед глобалне пандемије вируса COVID-19 овогодишње акције пошумљавања одржане су у складу са епидемиолошким мјерама. Садња је реализована у 13 градова у Српској и Федерацији БиХ, а сађено је дрвеће које одговара локацији и мјесту садње" , рекли су чланови Let Do тима.
Акцију у Билећи реализовао је Центар за одрживи развој и екологију CORIE. Партнери и пријатељи ових активности су ЕУ Инфо Центар и Делегација Европске уније у БиХ који су обезбиједили саднице и сав потребни материјал.

 

Јавне Набавке

 

Опште информације

Општина Билећа,
Краља Александра бр. 28
89230 Билећа

ЈИБ: 4401381960004‚
Радно вријеме: 07-15h
Инфо телефон: 059/370-764