Preduzetnicki Portal Banner

УЧЕНИК ГЕНЕРАЦИЈЕ ОСНОВНЕ ШКОЛЕ „СВЕТИ САВА“ – СТЕФАН ВУКОВИЋ

„Прво што ми падне на памет када размишљам о Стефану је колико је скроман, колико је једноставан, јако је мирано дијете. Некако оставља утисак као да је увијек негдје у другом плану, али када се виде његове оцјене и сви његови успјеси онда се види колико рада и труда стоји иза тога. Стварно треба много рада да би неко био вуковац и ученик генерације“ каже Тања Самарџић, Стефанов разредни старјешина.

У Основној школи „Свети Сава“ међу свршеним основцима два ученика добила су „Вукову диплому“ , а једанаест ученика деветогодишње школовање завршило је са одличним успјехом и примјерним владањем.За ђака генерације проглашен је Стефан Вуковић, ученик IX1одјељења, а Вукову диплому добила је и Милица Носовић.
У разговору за наш радио Стефан је истакао да је било потребно много залагања да се оствари овакав успјех, али да се радом и трудом све може остварити. „Планирам да упишем Гимназију јер сматрам да је то најбољи избор за добре ученике који желе да стекну квалитетно опште образовање и који још увијек нису одлучили чиме желе да се баве у будућности. Волим природне науке, па су ми омиљени предмети били математика и хемија али уз њих још и географија“, каже Стефан.
Слободно вријеме воли да проводи играјући баскет или фудбал са пријатељима, а основну школу каже да ће памтити по својим друговима, али и коронавирусу који је обиљежио ову школску годину.
Професорица енглеског језика и разредни старјешина IX1, Тања Самарџић, истиче да су овакви растанци посебно емотивни за њу. „ Морам поменути и остале ученике, ту су Милица Носовић која је била у трци за ђака генерације, али и остали одлични ученици, Анастасија, Сара, Милан, Нађа....једно сјајно одјељење. Једна посебна генерација. Врло тихи, мирни, сталожени. Са њима се све дало договорити. Радујем се њиховом успјеху и свим наредним успјесима. Поносна сам што сам била њихов разредник“.
Стефану, Милици и свим свршеним основцима редакција Радио Билеће жели много петица и остварених снова. Његујте ваша пријатељства, оцјене се брзо забораве, али се прави пријатељи заувијек чувају. Срећно наши „мали матуранти"

 

Јавне Набавке

 

Опште информације

Општина Билећа,
Краља Александра бр. 28
89230 Билећа

ЈИБ: 4401381960004‚
Радно вријеме: 07-15h
Инфо телефон: 059/370-764