Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ПОЧЕТНА

12

Apr 22

Јавни позив за учешће у Акцелератор програму

Развојна агенција Републике Српске, у складу са Програмом рада са финансијским планом за 2022. годину, расписује јавни позив за учешће у Акцелератор програму који ће се проводити у сарадњи са Градом Требиње, Развојном агенцијом Града Требиња, Општином Билећа и Заводом за запошљавање Републике Српске
Read More

4

Apr 22

Министарство рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске расписало је јавни позив за бањску рехабилитацију ратних војних инвалида од прве до десете категорије и чланова породица погинулих бораца Одбрамбено-отаџбинског рата.

Право на бањску рехабилитацију немају лица која су у протекле три године користила ово право по пројекту ресорног министарства, као и ратни војни инвалиди из категорије ампутираца и параплегичара који су у истом периоду бањску рехабилитацију користили путем Фонда здравственог осигурања Републике Српске.
Read More

1

Apr 22

Учествујте на семинару „Конкурентност у сектору хране Републике Српске“

Развојна агенција Републике Српске у сарадњи са Агенцијом за безбједност хране БиХ и Општином Билећа, у оквиру Европске мреже предузетништва Републике Српске, организује семинар на тему „Конкурентност у сектору хране Републике Српске“.
Read More
1 3 4 5 6 7 49