Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

ОБАВЈЕШТЕЊЕ

ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Обавјештавају се становници Билеће да ће у наредном периоду бити појачане контроле Комуналне инспекције због паркирања аутомобила на зеленим површинама.

Обавјештење

Центар за пружање бесплатне правне помоћи – Канцеларија у Требињу обавјештава грађане са подручја општина Билећа и Берковићи да ће у уторак 13.02.2024. године одржати уредовни дан у сали Општине Билећа од 09,00 до 10,00 часова.

Молимо кориснике да са собом понесу сву потребну документацију.

Билећа прославља Савиндан

Билећани данас прослављају крсну славу, Дан општине и славу Храма. Свету архијерејску литургију у саборном храму Светог Саве служио је Његово преосвештенство владика Димитрије.

Прочитај Више

Почеле Светосавске свечаности

Данас је у згради Општинске управе Билећа са почетком у 12 часова традиционално преломљен славски колач.Уз присуство свештеника Небојше Коловића,запослених и гостију домаћин славе начелник Веселин Вујовић честитао је Крсну славу наше општине.

Прочитај Више

У сусрет Светом Сави

Српско просвјетно и културно друштво ,,Просвјета“ у Билећи прославља своју крсну славу Светог Саву. Свети Сава, освијетли нам пут, диван светионик, видљив ко хоће да види, да пође тим путем који је стар и провјерен, и води у живот вјечни. Ми морамо једни друге гледати у љубави, пазити једни на друге, али све је то узалуд ако нема оне вертикале са Богом, која иде преко Светог Саве, рекао је у поздравној бесједи свештеник Небојша Коловић.

Прочитај Више