Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Обавјештење

Обавјештење

Дан успостављања Општег оквирног споразума за мир у БиХ, 21. новембар је републички празник и нерадни дан.

У дане празника  не раде  републички органи и организације, органи јединица локалне самоуправе, предузећа, установе и друге организације и лица која обављају услужне и производне дјелатности.

Сходно наведеном , обавјештавамо  вас да Општинска  управа Билећа  неће радити 21.11.2022. године.

Oдржана 14-та редовна сједница СО-е Билећа

На данас одржаном XIV редовном засједању Скупштине општине Билећа са дневног реда повучене су три тачке, које се односе на нацрт буџета за 2023. годину. Према ријечима Миљана Милићевића,  начелника одјељења за финансије, разлог је неусклађеност са  Министарством финансија Републике Српске.

Прочитај Више

КОНКУРС
ЗА УПИС ДЈЕЦЕ У ПРОГРАМ ПРЕДШКОЛСКОГ ВАСПИТАЊА И ОБРАЗОВАЊА ЗА ДЈЕЦУ ПРЕД ПОЛАЗАК У ШКОЛУ У 2023.ГОДИНИ

Родитељи који су заинтересовани да њихова дјеца похађају Програм предшколског васпитања и образовања за дјецу пред полазак у школу у 2023.години а нису били обухваћени редовним предшколским програмом могу до 25. новембра 2022. Године да пријаве своју дјецу у просторијама вртића.

Прочитај Више

Позив на Међународни форум о сарадњи

Развојна агенција Републике Српске и Развојна агенција Србије, позивају вас на 7. Међународни форум о сарадњи, који ће се одржати уживо 03. и 04. новембра 2022. године у Требињу у просторијама Културног центра Требиње.Централни догађај Форума биће Међународни пословни сусрети за предузећа и кластере који се организују под окриљем Европске мреже предузетништва.

https://www.rars-msp.org/ucestvujte-na-7-medjunarodnom-forumu-o-saradnji-u-trebinju/