Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Закључак о спровођењу мјера за реаговање на појаву болести изазване новим вирусом корона (COVID-19) у општини Билећа 13.9.2021.

Јавни позив

Позивају се грађани – власници некретнина са подручја К.О. Зарјечје, чије су парцеле предмет потпуне експропријације за изградњу соларне електране на подручју општине Билећа, гдје је општи интерес утврђен одлуком Владе РС од 21.априла 2021.године, да дођу дана 14. септембра 2021.године у 10 часова у просторије Energy Financing team SE Bileća, Улица Српске војске бр.9, а у циљу покушаја споразумног рјешавања имовинско-правних односа прије покретања поступка потпуне експропријације.

Прочитај Више

Билећани припремили величанствен дочек својој Тијани

Билећани су Тијану дочекали на обновљеном спортском терену који је изградила компанија Моцарт. Ово је први терен на којем ће се играти одбојка, а који је отворила компанија Моцарт у оквиру своје акције “Сто терена за једну игру”.

Прочитај Више

У понедељак 6.септембра отварање терена у част Тијане Вошковић

У оквиру акције компаније Моцарт “Сто терена за једну игру”, у понедјељак 6. септембра у 18 часова у Улици Владимира Гаћиновића у Билећи, најбоља одбојкашица на свијету Тијана Бошковић ће отворити мултифункционално игралиште обновљено у њену част.

Прочитај Више