Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Билећа Фест 2022

Билећа Фест биће одржан 27,29 и 30 јула, на локалитету Бећаруша, а наступиће Бане Мојићевић, Милена Ћеранић и Дејан Матић као и регионални Диџејеви – ДиџејГаго, Диџеј Божо, Диџеј Ђоликс и Диџеј Мико саопштили су данас организатори на конференцији за медије. Организатори Билећа феста су Културни Центар Билеће, Општина Билећа и Туристичка организација.
Према ријечима директора Билећа феста Немање Иветића посјетиоце очекује добра забава али поред тога овај догађај има културни и хуманитарним карактер.
,, Настављамо традицију Липа феста па ће и ове године дио средстава бити прослијеђен у хуманитарне сврхе. Средства ће помоћи рад хуманитарних организација Св. Вукашин и Срби за Србе, а планирали смо да организујемо путовање у манастир Острог за чланове удружења,, Ведар осмјех” – рекао је Иветић. Иветић је нагласио да вјерује да ће Билећа Фест у годинама које су испред нас постати битан дио туристичке понуде нашег града те да и ове године очекују велику посјећеност, како домаће тако и регионалне публике.
Конференцији је поред в. д директора Т. О. општине Билећа Кристине Бајчетић присуствовао и замјеник начелника наше општине Никола Бајовић.
,, Општина је подржала овај пројекат знајући колики је његов значај за туристичку понуду Билеће. Тренутна ситуација нам не дозвољава да финансијски помогнемо фестивал али наша подршка у организацији неће изостати”истакао је Бајовић.
Промотер Билећа Феста је најљепша дјевојка Републике Српске Ивона Шакотић.
Генерални спонзор Фестивала је Туборг пиво. Спонзори су и Вода Вивиа Витинка, Кафе бар Машта и Грга д.о.о Требиње.