Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Вујовић и Радичевић потписали Споразум o успостављању сарадње Алексинца и Билеће: Споразум је потврда јединства и братске љубави

Начелник општине Билећа Веселин Вујовић и предсједник општине Алексинац Далибор Радичевић, потписали су данас Споразум о успостављању сарадње између ове двије општине, који има за циљ стварање повољног оквира за развој сарадње засноване на реципроцитету и обостраном интересу.

Циљ Споразума је да се оствари институционална, економско-привредна и трговинска сарадња, као и сарадња у области спорта, културе, туризма, образовања и науке.

У својој братској општини начелник општине Билећа је увијек радо виђен гост.

“Увијек се пријатно осјећамо у Алексинцу међу својом браћом. Данас сам посебно срећан и задовољан јер смо потписали веома значајан споразум, који ће створити повољне услове за реализацију заједничких програма и пројеката у наведеним областима. У име Општине и грађана Билеће захвалио бих се предсједнику Радичевићу и изразио задовољство данашњим пријемом. Надам се да ће реализација заједничких пројеката још више ојачати везе између ове двије братске општине“, изјавио је Вујовић.

Начелник општине Билећа Веселин Вујовић као члан делегације, наставиће посјету Србији са колегом Далибором Радичевићем.