Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Вујовић се састао са Ковачевићем и честитао Дан општине Никшић

Начелник општине Билећа, Веселин Вујовић и предсједник Скупштине општине Билећа, Мато Вујовић присуствовали су данас прослави поводом обиљежавања Дана општине Никшић.

Добродошлицу им је пожелио градоначелник Никшића Марко Ковачевић и његови сарадници.

„Данашњи дан има посебан значај за Никшић, град са антифашистичком традицијом и Никшићане, који су одувијек били борци за слободу и правду, као и моји Билећани. Ми и јесмо један народ. Граница између нас никада није представљала никакву баријеру. Одувијек смо се међусобно помагали и пружали подршку једни другима. Зато ми је драго што данас заједно са својом браћом прослављам овај празник.
Из братске Билеће преносим најсрдачније честитке поводом Дана општине свим Никшићанима, градоначелнику и његовом руководству, коме желим да истраје и успије у реализацији својих планова, како би достојанство, част и поштење опет били главни симболи овог града”, навео је начелник Вујовић.

Свечаностима у Никшићу присуствовали су бројни представници политичког, културног и спортског живота Црне Горе.

Као и претходних година, овај празник је обиљежен свечаном сједницом Скупштине општине Никшић, а услиједио је културно-умјетнички програм и бројни спортски садржаји.