Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

ГРАДОНАЧЕЛНИК ГРАДА БИЈЕЉИНЕ У ПОСЈЕТИ НАШОЈ ОПШТИНИ

Градоначелник Бијељине боравио је данас у радној посјети нашој Општини. Љубиша Петровић и његови сарданици су са начелником општине и њеним руководством размијенили искуства о раду и исказали спремност за било коју врсту сарадње у будућности.
„Размијенили смо искуства о досадашњем раду али и разговарали о једној пријатељској и братској сарадњи, каква и треба да буде између општине Билећа и града Бијељина. Знамо да у Бијељини имамо пријатеље који ће нам помоћи у било којој ситуацији“, рекао је начелник општине Билећа, Веселин Вујовић.
Да је то заиста тако говори и чињеница да је руководство Бијељине на челу са градоначелником Љубишом Петровићем претходних дана понудило помоћ нашој општини при гашењу пожара, а исто тако, Билећани су се радо одазвали 2014.године када се народ Семберије борио са поплавама.
На састанку је било ријечи о управљању градским управама, као и потешкоћама финансијско-матријалне и инфраструктурне природе.
„Ми ћемо у наредном периоду током званичних посјета, преко ресорних Одјељења и одсјека ниво сарадње са општином Билећа додатно увезати и мотивисати. Трудићемо се да унаприједимо сарадњу на пољу инфрастуктуре и урбанизма, као и енергетске ефикасности. Искористићемо све кадровске капацитете а уједно и сваки хумани аспект помоћи који ћемо једни другима указати“ рекао је градоначелник Бијељине Љубиша Петровић.
Он је додао да постоји човјечанска потреба да се помажу и увезују а све у циљу лакшег превазилажења изазова који су пред градом Бијељина и општином Билећа. Крајњи циљ је борба да сваки млади човјек остане на овим просторима и да се буде уз народ и онда када је добро и када је мање добро.
Начелник наше општине и његов замјеник су недавно боравили у Бијељини на прослави крсне славе града и овим путем начелник је исказао захвалност на дочеку и гостопримству, у нади да ће и они узвратити посјету за славу општине Билећа.

„Ми имамо пријатeље из Бијељине и знамо да ће се сигурно наћи да нам “