Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

КОНКУРС
ЗА УПИС ДЈЕЦЕ У ПРОГРАМ ПРЕДШКОЛСКОГ ВАСПИТАЊА И ОБРАЗОВАЊА ЗА ДЈЕЦУ ПРЕД ПОЛАЗАК У ШКОЛУ У 2023.ГОДИНИ

На основу члана 14. Правилника о упису дјеце у вртић и дописа Министарства просвјете и културе број: 07.04/60-48/22 , Јавна предшколска установа ,,Будућност“ Билећа

Расписује : КОНКУРС
ЗА УПИС ДЈЕЦЕ У ПРОГРАМ ПРЕДШКОЛСКОГ ВАСПИТАЊА И ОБРАЗОВАЊА ЗА ДЈЕЦУ ПРЕД ПОЛАЗАК У ШКОЛУ У 2023.ГОДИНИ
Родитељи који су заинтересовани да њихова дјеца похађају Програм предшколског васпитања и образовања за дјецу пред полазак у школу у 2023.години а нису били обухваћени редовним предшколским програмом могу до 25. новембра 2022. Године да пријаве своју дјецу у просторијама вртића.

Програм припреме за школу ће се реализовати у трајању од три мјесеца од 01.марта до 31.маја 2023, сваким радним даном по три часа у укупном дневном трајању од 180 минута.

Програм предшколског васпитања и образовања за дјецу пред полазак у школу у 2023.години ће проводити стручни васпитачи..

Уз образац Пријаве коју ће родитељи попунити у вртићу, родитељ је дужан доставити Извод из матичне књиге рођених дјетета.

Са даном поласка дјетета у програм припреме пред школу дужни су доставити: љекарско увјерење, налаз бриса грла ,носа и налаз столице дјетета.

Конкурс је отворен до 25. новембра 2022.године.
Пријаве на конкурс се примају у ЈАВНОЈ УСТАНОВИ ЗА ПРЕДШКОЛСКО ВАСПИТАЊЕ И ОБРАЗОВАЊЕ ,,БУДУЋНОСТ“ БИЛЕЋА сваким радним даном ОД 9,00 до 12,00 часова у току трајања конкурса..