Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Посјета малишана из вртића ,,Будућност”

Малишани и васпитачице дјечијег вртића ,,Будућност” посјетили су данас зграду општине Билећа. Драге госте поздравио је предсједник Скупштине Мато Вујовић.
-До сада нисмо имали љепшу и искренију делегацију.Ваш осмјех и искреност ће нам дати снаге да још боље радимо у наредном периоду. Не сумњамо да се међу вама налазе будући начелници и одборници, истакао је Вујовић.

Наше најмлађе суграђане у сали за сједнице Скупштине дочекао је начелник Веселин Вујовић.

  • Посебно је задовољство и радост што су нас данас посјетила дјеца из вртића. Они су наша будућност и надамо се да ће када порасту својим знањем и способностима допринијети развоју општине. Наша је обавеза да им обезбиједимо добре услове за одрастање и напредак, а у плану је и проширење капацитета вртића како би се листе чекања за упис свеле на минимум. Имамо обећање републичких институција да ће финансијски помоћи доградњу још четири учионице, рекао је Вујовић.

Данашња посјета организована је у оквиру обиљежавања Недеље дјетета.
-Бројним активностима у вртићу, едукативним шетњама и посјетама обиљежавамо недељу посвећену дјеци. Данас смо на позив начелника обишли Административну зграду општине.Дјеца су имала прилику да виде како изгледа скупштинска сала гдје одрасли раде и одлучују о важним питањима, рекла је Владимирка Уљаревић, васпотачица у вртићу.
Недеља дјетета се ове године обиљежава под слоганом ,, Другарство његујмо љубав чувајмо”.