Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Пријем за најбоље ученике

Начелник општине Билећа Веселин Вујовић, уприличио је свечани пријем за најуспјешније ученике из Основних школа „Петар II Петровић Његош“ и „Свети Сава“. У знак пажње и као награду за труд током основног образовања, начелник је ученицима уручио пригодне поклоне.
“Ови ученици су понос нашег града и доказ да у нашој Билећи расту талентовна и марљива дјеца. Свака подршка образовању и активностима младих људи је улагање у будућност какву наша општина заслужује. Ученицима смо уручили скромне поклоне, уз захвалност што су најбољи амбасадори наше општине, што су показали кроз бројна такмичења на којима су представљали своје школе и општину”, рекао је Веселин Вујовић.
Пријему су испред Основне школе „Петар II Петровић Његош“ присуствовали ђак генерације Мијат Роган, Миа Шаренац, Исидора Носовић и разредни старјешина Бранка Илић. У пратњи професорице Тање Самарџић гости начелника општине, испред Основне школе ,,Свети Сава”, били су ђак генерације Ђорђе Милидраговоћ, Милица Самарџић, Димитрије Самарџић, Алекса Табаковић и Елена Столица.