Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

ПРИЈЕМ КОД НАЧЕЛНИКА ЗА МЛАДЕ ФУДБАЛЕРЕ И ПРЕДСТАВНИЦЕ НА ИЗБОРУ ЗА МИС БИХ

Наша Oпштина је одувијек била расадник успјешних људи и спортиста, али и лијепих жена. Тим поводом, начелник наше општине и његов замјеник, данас су угостили младе фудбалере Александра Вујовића и Алексу Денду, као и лијепе Билећанке, Ивону Шакотић и Невену Вујовић.
Без обзира на тешку финансијску ситуацију, увијек се нађе начин да се помогну млади таленти и они који у најљепшем свијетлу представљају Билећу.
„Данас су нам у гостима били млади фудбалери и прелијепе дјевојке. Они су изразили захвалност што смо им пружили подршку на такмичењима, а ове године је општина по први пут финансијски помогла одлазак на фудбалски камп Партизана на Копаонику. Ми ћемо и у наредном периоду настојати да помогнемо колико год можемо свим младим, образованим и талентованим људима“, рекао је замјеник начелника, Никола Бајовић.
Александар Вујовић тренира фудбал већ седам година у фудбалском клубу Херцеговац, а понекад иде на тренинге и припреме ФК Партизан. Ово му је трећа година да иде на камп. Његов таленат су опазили на турниру у Пожеги и тада је добио први пут позив на камп ФК Партизан.
„На Копаонику је било прелијепо, тренинзи су одлични и напорно се ради. Неопходна је кондиција и треба да будемо упорни да би постигли резулате. Када имате таленат, неопходно је још доста труда и рада да би се постигао резулат“, рекао је Александар.
Алекса Денда игра на позицији голмана, а тренира већ седам година.