Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Пријем код начелника за тренера и чланове карате клуба ,,Херцеговац”

Начелник општине Билећа, Веселин Вујовић организовао је данас пријем за тренера и чланове Карате клуба ,,Херцеговац” који су остварили велики успјех на Балканском првенству у Турској.

На 28. Балканском карате првенству за дјецу ,,Истанбул 2024″, предвођени тренером Петром Козјаком, наступило је седам чланова КК ,,Херцеговац”: Александра Кешељевић, Виктор Чомић, Нађа Шакотић, Георгије Ћаласан и освајачице златне медаље у катама екипно Софија Илић, Андреа Перовић и Нађа Леро.Поред злата, Софија Илић је освојила и бронзану медаљу у борбама.

Начелник Вујовић честитао је младим каратистима на успјеху, уручио им поклоне и захвалио им се што су у најљепшем свјетлу представљали нашу Билећу у Турској.
,,Желим да им се захвалим што су вриједни, марљиви и што добро тренирају. Честитам им на огромном успјеху и желим им пуно среће на свим борилиштима и у животу. Данашњи пријем је мали знак пажње, да знају да цијенимо њихов труд и успјех”, рекао је начелник Вујовић.

Петар Козјак, тренер КК ,,Херцеговац” захвалио се начелнику Вујовићу на пријему и истакао да је Карате клуб ,,Херцеговац” у категорији дjeце до 14 година најуспјешнији колектив у Републици Српској.
,,Испред нашег клуба и у своје лично име желим да се захвалим начелнику наше општине што је нашао за сходно да нас угости данас. Хвала што је почастио дjецу. Знам да ће им добро доћи, да ће им дати снаге и ентузијазма да наставе и даље да раде, да се боре, да остварују добре резултате и да својим добрим резултатима доприносе промоцији нашег града”, каже Козјак.

Козјак је додао да су чланице КК ,, Херцеговац” Марија Илић, Ивана Самарџић и Сашка Илић на такмичењу у Дервенти постале јуниорски прваци БиХ у категорији кате екипно, те да имају велике шансе да оду на Балканско првенство за јуниоре које ће се одржати у Сарајеву.