Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

У понедељак 6.септембра отварање терена у част Тијане Вошковић

У оквиру акције компаније Моцарт “Сто терена за једну игру”, у понедјељак 6. септембра у 18 часова у Улици Владимира Гаћиновића у Билећи, најбоља одбојкашица на свијету Тијана Бошковић ће отворити мултифункционално игралиште обновљено у њену част.

Ово је први терен на којем ће се играти одбојка, а који је отворила компанија Моцарт у оквиру своје акције. Дочеку наше славне одбојкашице, након Европског првенства, ће присуствовати начелник Билеће Веселин Вујовић, предсједник Одбојкашког савеза Републике Српске, Милутин Поповић, као и бројне званице.

Према најавама организатора од 18.30 часова биће одигране ревијалне утакмице пионира кошаркашког и фудбалског клуба Херцеговац. Долазак Тијане Бошковић и почетак ревијалне одбојкашке утакмице планиран је за 19:00 часова
У оквиру програма биће организовано и такмичење “Хуманитарни сервис”. Најуспјешнији учесници освојиће вриједне награде, а за сваки успјешан сервис, компанија Моцарт донираће новац у добротворне сврхе.
Организатори су припремили и програм посвећен Тијани Бошковић.

Тијана Бошковић је своје прве спортске кораке направила у Билећи гдје је каријеру започела у ЖОК Херцеговац. У репрезентацију Србије дошла је са 17 година када је, у свом дебитантском наступу на Свјетском првенству 2014. године, била најбоља поентерка тима. Већ годинама је најбоља играчица Србије са којом је освојила двије олимпијске медаље, два европска и једно свјетско злато. Организатори СП и ЕП је за феноменалне роле редовно награђују звањима најбоље играчице и(ли) коректора турнира.

Видимо се 6. септембра у 18.00 часова у Билећи на Тијанином новом терену!


Независне новине/Радио Билећа