Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Jавни позив за учешће у Акцелератор програму који ће се проводити на подручју Источне Херцеговине

Развојна агенција Републике Српске, у складу са Програмом рада са финансијским планом за 2021. годину, расписала је 29. јула 2021. године јавни позив за учешће у Акцелератор програму који ће се проводити на подручју Источне Херцеговине.

Акцелератор програм ће се проводити у сарадњи са Градом Требиње, Развојном агенцијом Града Требиња, Општином Билећа,  Општином Гацко и Заводом за запошљавање Републике Српске.

Акцелератор програм намијењен је почетницима у пословању заснованим на иновацији, знању и новим технологијама са потенцијалом раста који желе да што прије пронађу тржиште за своје производе/услуге.

Позив је отворен за све креативне особе које планирају започети властити посао на подручју Источне Херцеговине, држављани су Републике Српске/Босне и Херцеговине.

Кандидати се могу пријавити као самостални подносиоци или као тим. Пословне идеје које се односе на трговину, угоститељство, игре на срећу, финансијско посредовање, неће бити разматране.

Сви заинтересовани се могу пријавити путем обрасца којег могу пронаћи на веб страници Развојне агенције Републике Српске https://www.rars-msp.org/јавни-позив-за-учешће-у-акцелератор-пр/ и http://www.preduzetnickiportalsrpske.net/бања-лука-јавни-позив-за-учешће-у-акцелератор-програму.

Попуњен образац потребно је доставити на e-mail: info@rars-msp.org најкасније до 12. августа 2021. године са назнаком „Пријава за учешће у Акцелератор програму“.

Линкови на којима можете пронаћи информације о програму су:

https://www.rars-msp.org/јавни-позив-за-учешће-у-акцелератор-пр/

http://www.preduzetnickiportalsrpske.net/бања-лука-јавни-позив-за-учешће-у-акцелератор-програму.