Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Одјељење за привреду, друштвене дјелатности и инспекцијске послове

Обавјештавамо да је отворен  Јавни позив за мјеру подршке ублажавањa негативног утицаја тржишних поремећаја и климатских промјена у примарној пољопривредној производњи, који се финансира у оквиру пројеката EU4AGRI, EU4AGRI-Recovery i EU4BusinessRecover.

Oтворен je Јавни позив за додјелу бесповратних средстава за унапређење ресурсне ефикасности и циркуларних ланаца вриједности у пољопривредно-прехрамбеном сектору који се финансира у оквиру пројекта EU4Agri-Recovery.

У оквиру пројекта Јачање Зелене мреже, који имплементира и суфинансира Развојни програм Уједињених нација у БиХ (УНДП), објављен је јавни позив за подношење пријава за додјелу бесповратних средстава за организација цивилног друштва (ОЦД).

Обавјештавамо да је отворен Јавни позив за додјелу бесповратних средстава за мјере подршке увођењу стандарда и цертификацији у пољопривредно-прехрамбеној производњи који се финансира у оквиру пројекта EU4Agri.

Обавјештавамо вас да је у оквиру пројекта Зелени економски развој (GED) отворен Јавни позив за додјелу бесповратних финансијских средстава малим и средњим за спровођење мјера енергетске ефикасности и обновљивих извора енергије.

Обавјештавамо да је отворен Јавни позив за додјелу бесповратних средстава за инвестиције у дигиталну трансформацију предузећа у области пољопривреде који се финансира у оквиру пројекта EU4BusinessRecovery.

Обавјештавамо  да је отворен Јавни позив за додјелу бесповратних средстава за мјеру подршке за реализацију програма обука о припреми пословних планова који се финансира у оквиру пројекта EU4Agri.