Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Обавјештења

Обавјештавамо да је у оквиру пројекта EU4Agri објављен Јавни позив за додјелу бесповратних средстава за подршку инвестицијама у рурални туризам.

Обавјештавамо да је у оквиру пројекта EU4Business Recovery објављен Јавни позив за пријаву интереса за ублажавање утицаја кризе изазване вирусом COVID-19 на микро, мала и средња предузећа (ММСП) у металној и дрвној индустрији

Обавјештавамо да је у оквиру пројекта EU4Agri објављен Јавни позив за додјелу бесповратних средстава за подршку инвестицијама у примарну пољопривредну производњу.

Обавјештавамо да је у оквиру пројекта EU4 Business Recovery – Одговор на COVID-19 објављен Јавни позив за подршку МСП у сектору производње текстила, одјеће, коже и обуће.

Обавјештавамо да је у оквиру пројекта Млади Балкана: повезивање образовања, способности и потенцијала партнерства у регионалној пракси запошљавања (BY LEAP) отворен Позив за додјелу малих грантова.

Обавјештење да је у оквиру пројекта EU4Agri објављен Јавни позив за додјелу бесповратних средстава инвестицијама у прерађивачке капацитете и маркетинг пољопривредно-прехрамбених производа у Републици Српској/БиХ.